Blog

Az esküvői videó

Nagyon rég volt blog bejegyzés, idén nem gyártom olyan lendülettel a saját tartalmakat, ami tudatos döntés volt. 2021 őrült év volt, az idei a minőségi munkákról szól, és nem a darabszámról.

A legpörgősebb évben például közel 30 esküvőn videóztam. Ez sem fizikailag, sem lelkileg, sem pedig kreativitást tekintve nem tett jót. Nagyon sokat tanultam belőle, mégis úgy határoztam, hogy idén kevesebb esküvőn videózom, viszont azokon teljesen kipihenten, a kreativitásom teljes megélésével tudok jelen lenni. Ennek eredőjeként tényleg kevés esküvőm lesz idén, viszont növekedett a csomag tartalma.

Miért is írom ezt a posztot akkor? Mert 2-3 hely még van, ami akár a Ti esküvőtök is lehet. Többször hangsúlyoztam már, hogy túlmozgásoktól, csillogó-villogó effektektől mentes, letisztult, érzelmekre koncentráló videókat készítek, ez áll hozzám közel, ebben tudok kiteljesedni. Sok szereplő van a piacon, lesz, aki a másik irányt képviseli. Ha neked viszont tetszik ez a stílus, akkor nézz szét a videóim között:

ESKÜVŐI VIDEÓIM

Philip White-tól is tanultam, aki a világ egyik legelismertebb angol esküvői videósa, hatott rám a stílusa, bár bevallom, azelőtt is bennem voltak ugyanazok a gondolatok, inkább megerősítést kaptam általa.

Szóval 2022 a kevesebb számú, minőségi, mintsem mennyiségi munkáról szól. Ezáltal picit én is nyugodtabb vagyok, nagyobb tere van a kreativitásomnak, és kevésbé korlátozom be a saját, értékes időmet.

Ha szétnéztél, és tetszenek a munkáim, akkor keress bátran, kérj ajánlatot ITT.

BÚÉK és startol a YouTube csatorna

Tavaly év végén jelentettem be, hogy szeretnék YouTube-on is jelentkezni különböző tartalmakkal. Lendületben vagyok év elején, így el is készült az első ilyen rész, ahol picit mesélek arról, mikkel foglalkozom, és esetleg neked miben tudok segíteni. Íme:

A 100. rész – Tudatosság Podcast

Ma rajtolt el a Tudatosság Podcast 100. része. A vállalkozói létem leghosszabb együttműködése ez, és rengeteget tanultam belőle. Emberileg, szakmailag egyaránt.

Izgalmas volt látni, hogyan fejlődött az egész. Elindult a nappalim kanapéjáról, aztán több változtatáson keresztül mára eljutott oda, hogy a saját podcast stúdiómból jelentkeznek a részek minden pénteken 2-kor. És voltam olyan “önző”, hogy a vadi új intro-ba magamat is belekomponáltam. Íme:

Nem tudom ismered-e őket, nézz bele, mert rengeteg témát érint Nikolett és Maja, és annyi felismerésem lett a részek által, hogy nagyon sokat épültem általuk. Mondták már, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy az is a munkám, hogy tanulok, fejlődök. Ez vajon szerencse kérdése? Nem tudom, ezt a kérdést nyitva hagyom. Mindenesetre imádom csinálni azt, amit csinálok, és még sok 100 részt Drága Tudatosság Podcast!

Itt pedig a 100. rész, aminek a legvégén azt is megtudod, milyen meglepetéssel készültem nekik ezen nemes alkalomból:

Elcsendesülök

Itt az év vége, hatalmas flow volt 2021, nem is igazán tűnt 12 hónapnak, olyan gyorsan elszaladt. Megannyi projektben vettem részt, úgy értékelem az évet, hogy nagyon sokat tanultam, fejlődtek az általam használt eszközök, hogy a legmagasabb minőséget tudjam nyújtani a munkáim során.

Még 1-2 dolog maradt idénre, ezek a következő napokban lezárulnak, és utána a december az elcsendesedésről fog szólni, a social media terén biztosan. Persze, nem kizárt, hogy azért 1-1 tartalommal jelentkezem, viszont semmiképp sem annyival, mint az év során. Ha nem láttad még, itt megnézheted az évértékelő videómat:

Idén már csak rendezem a gondolataimat, értékelem az évet üzleti, és emberi szempontból, és picit eltervezem 2022-t. Érdekes éveken vagyunk túl, az emberiség egy része belefásult a járványba, másik része erőre kapott. A saját kereteimen belül igyekeztem idén én is segíteni önkéntesként, és adománnyal is, hogy a világ szebb hely legyen azok számára is, akiknek kilátástalannak tűnik néha az élet.

Érzékelem én is a társadalomban fellelhető feszültséget az utcán, a forgalomban, a boltban, viszont az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy teljes lelkesedéssel készítem tovább azokat a tartalmakat, amik segítenek mosolyt csalni az emberek arcára. Imádom azt, amit csinálok, és ezúton is köszönöm mindenkinek, aki engem választott idén. Szerencsére felsorolni sem tudnám őket, így meg sem próbálom.

Szóval egy izgalmas év után elcsendesedek idénre, itt az ideje a befelé figyelésnek is. Vigyázzatok magatokra, jövőre folytatjuk!

// Én Böröcz Tamás vagyok, ez pedig a te történeted //

A vállalkozó is ember

2021 rengeteg változást, felismerést, tapasztalást hozott az életembe, amiért végtelenül hálás vagyok. A vállalkozói létem is érdekes átalakuláson esik át napról napra, ami miatt megéri minden nap csillogó szemekkel felkelni. Rengeteg izgalmas tervem van 2022-re, nade még ne szaladjunk előre, hisz van még 1 hónap az évből.

Az egyik legnagyobb felismerésem, hogy én, mint vállalkozó, ugyanolyan ember vagyok, mint mások. És bármennyire is furcsán hangzik, ez eddig nem volt számomra egyértelmű. Mert úgy definiáltam a VIP ügyfeleimet, hogy nekik mindent megteszek, szinte azonnal. Ez megváltozott, mostmár úgy definiálom, hogy ők azok, akik megértik, hogy én is ember vagyok, akinek szüksége van pihenésre, feltöltődésre, hogy utána újult erővel vehessek részt a közös projektekben, ne pedig csak fél emberként.

A kreatív iparágban tevékenykedem, így különös figyelemmel vagyok a saját inspirációmra, a kreativitásom megélésére, és mostantól a feltöltődésre.

Nem mindig könnyű időt találni a pihenésre, viszont több, mint 2 év vállalkozói lét után érzem, hogy ez is legalább olyan fontos tervezési pillér, mint a pénzügyek, vagy a munkák ütemezése. Tettem, és teszek ezért lépéseket, nem mondom, hogy mindig könnyű, viszont jobban odafigyelek, mert fontos. Nagyon fontos.

Ezzel a gondolkodásmóddal szeretnék nekilódulni a jövő évnek, mert már most tudom, hogy roppant izgalmas lesz. Az idei is az, méghozzá elsősorban a saját hozzáállásom miatt, és természetesen azon ügyfeleim miatt, akik körülvesznek engem. Talán nem nagyképű azt kijelenteni, hogy a professzionalitás magas szintjét szeretném nyújtani, egy pozitív, tudatos szemlélettel, és az ügyfeleimtől is ezt szeretném visszakapni, hogy egymást erősíteni tudjuk.

Leírom újra, hogy bevésődjön az én agyamba is: a vállalkozó is ember, tehát én is ember vagyok. Még mindig figyelnem kell rá, és valójában el kell hinnem.

Rengeteg gondolatom van, viszont hamarosan jelentkezem az évértékelő videómmal, ahol mindezeket megosztom majd.

Addig is mindenki vigyázzon magára!

// Én Böröcz Tamás vagyok, ez pedig a te történeted //