Termékvideó

BogBag – Reklámfilm

Egy nyereményjáték kapcsán ismertem meg a BogBag termékeit, amelyek környezettudatosak, kreatívak. Főként biopamutból és filcből készülnek az egyedi szatyrok, zsákok, és számos szezonális termék díszíti a palettát. Kamerát ragadtam, hogy elkészítsem a BogBag első (és biztosan nem az utolsó) reklámfilmjét.


S8 Varieté – Reklámfilm

Az S8 Pince színházi kultműhelyként tevékenykedik Budapesten, a 14. kerületben. A repertoárt koncertek, színházi előadások, varieté műsorok, és egyéb alternatív művészeti előadások alkotják. Az S8 Pince célja, hogy egy szerethető és izgalmas helyet biztosítson, teret adva a kulturális élet felfedezőinek. Az S8 Varieté 2019 elején indult útjára, ennek apropójából készült a promóciós kisfilm.


Tüskepapa – Reklámfilm

Régóta ismerem a Trambulin Színház tevékenységét, és szívesen segítek az előadásaik során. Akár zenei, akár videós, akár szereplői minőségemben. Nagyon fontosnak tartom, hogy a humor stabil részét képezze az életünknek, és ebben a szemléletemben osztozik Tüskepapa bohóc is. A felvétel az első Szárazúszó EB-n készült, amelynek a Szabadság híd adott otthont.