Reklámvideó



Énegyetem – Honlap intro

Az Énegyetem célja, hogy gyakorlati eszközöket adjon egy rendkívüli élethez. Online videókurzusokat, előadásokat, és egyéb eseményeket szerveznek, hogy a tudatos élet minél szélesebb körben ismert legyen. Honlapjuk nemrég újult meg, ennek apropójára készült ez a rövid intro.


Napfényes főzőtanfolyam – Reklámfilm

A Napfényes Étterem a kedvenc vegán éttermem. És nem csak finom ételeket készítenek, hanem az érdeklődőket különböző főzőtanfolyamok keretein belül tanítják az életmód apró trükkjeire. Az intenzív tanulást a közösen elkészített fogások elfogyasztása méltó módon zárja.


Coffee – Reklámfilm

Néha megesik, hogy csak a saját szórakoztatásomra készítek videót. A mostani is ilyen volt, ahol a kávézást, mint rituálét örökítettem meg, ami számomra az 5 perc nyugalmat, a világtól való kikapcsolást jelenti.


Dana – Reklámfilm

A Dana ékszereket a természet ihlette. A lenti videó az ezüst kollekció bemutatására készült, amelyeket hegyek díszítenek. Ezúttal magam ragadtam gitárt, és én is szerepeltem a reklámfilmben. A zenét is magam írtam.


BogBag – Reklámfilmek

Egy nyereményjáték kapcsán ismertem meg a BogBag termékeit, amelyek környezettudatosak, kreatívak. Főként biopamutból és filcből készülnek az egyedi szatyrok, zsákok, és számos szezonális termék díszíti a palettát.


S8 Varieté – Reklámfilm

Az S8 Pince színházi kultműhelyként tevékenykedik Budapesten, a 14. kerületben. A repertoárt koncertek, színházi előadások, varieté műsorok, és egyéb alternatív művészeti előadások alkotják. Az S8 Pince célja, hogy egy szerethető és izgalmas helyet biztosítson, teret adva a kulturális élet felfedezőinek. Az S8 Varieté 2019 elején indult útjára, ennek apropójából készült a promóciós kisfilm.


Tüskepapa – Reklámfilm

Régóta ismerem a Trambulin Színház tevékenységét, és szívesen segítek az előadásaik során. Akár zenei, akár videós, akár szereplői minőségemben. Nagyon fontosnak tartom, hogy a humor stabil részét képezze az életünknek, és ebben a szemléletemben osztozik Tüskepapa bohóc is. A felvétel az első Szárazúszó EB-n készült, amelynek a Szabadság híd adott otthont.