Esküvői videóBori & Norbi – Esküvő

Bori és Norbi gyermeki lazasággal élték meg az esküvőjük napját. Élmény volt végig kísérni őket a Nagy Napon, bízom benne, hogy mindig megmaradnak ilyen önfeledtnek, kíváncsinak. Remélem, hogy az általuk választott dal ad egy plusz fűszerezést a videónak is.


Márti & Gyuszi – Esküvő

A tiszta harmóniát az első másodpercekben felismerem, ezt éreztem Márti és Gyuszi Nagy Napján is. A meghitt zongoradal is méltán tükrözi, hogy kapcsolatuk mennyire őszinte, és nyugodt.


Becky & Dani – Esküvő

Becky és Dani igazi boldogságbomba. Úgy ragyognak együtt, hogy videósként csak kapkodtam a fejem és szemem, hogy melyik őszinte mozzanatukat vegyem fel. Esküvőjük tele volt vidámsággal, és bolondsággal. Bízom benne, mindezt a videó is visszaadja.


Kata & Feri – Esküvő

Kata és Feri egy csodás tanyacsárdán ünnepelték a Nagy Napot. Az idő és a hangulat olyan csodálatos és harmonikus volt, mint a kapcsolatuk. Öröm rájuk nézni, mert a szeretet olyan természetes formája árad belőlük, ami manapság nagyon ritka.


Petra & Ádám – Esküvő

Tata festői szépsége mindig elvarázsol. Nem csak azért, mert ott nőttem fel, hanem mert Petra és Ádám személyisége is beragyogta azt a bizonyos napot. Majdnem a teljes videó lassítva van, ami különleges meghittséget ad.


Fru & Zé – Esküvő

Fru és Zé egy csodálatos birtokon mondta ki a boldogító igent. A sok zöld terület, a tó, a pavilon csodálatos hátteret adott az egész napnak. Videósként mindig hálás feladat, amikor a pár komoly is tud lenni, de bolondozik is. Bennük mindez megvan.


Zsuzsi & Ádám – Esküvő

A mai világban az egyediség hatalmas kincs. Zsuzsi és Ádám a szervezés teljes ideje alatt ügyelt arra, hogy különleges ötleteik színesítsék az esküvőjüket. Az egész nap tökéletes harmóniában volt személyiségükkel, amelynek egy fontos szelete a természetközeliség.