Hogyan legyél professzionális (szerintem)

Ma azt hangsúlyozza az internet világa, hogy mindenki tud tartalomgyártó lenni. Ennek egyenes következménye az lett, hogy rengeteg a trash tartalom, és sajnos a minőség hiányával fordított arányos ezek nézettsége. A jelenség létezik, és nem tudunk ellene mit tenni. Én viszont hiszek abban, hogy minőségi tartalmakkal lehet betölteni azt az űrt, ami emiatt keletkezett.

Lehet, hogy egy átlagos néző nem fogja észrevenni, hogy mit jelent a megfelelő hang, megfelelő kép, megfelelő világítás hármasa mondjuk egy videós tartalomnál, viszont céged, énmárkád számára biztosan szükség lesz egy olyan nívóra, amit egyetlen mobiltelefon segítségével nem, vagy nagyon nehezen lehet csak elérni.

A minőségi tartalomgyártás is egy szakma, sok gyakorlást igényel, és én magam is évek óta képzem magam, és nap, mint nap folytatom. A lenti videó elkészülhetett volna egyetlen telefonnal, ehelyett az alábbi eszközöket használtam: 5 lámpa, 4 állvány, 2 kamera, 1 wireless mikrofon, 2 akkumulátor, 2 memóriakártya, 1 hangkártya, 1 hangfal, 1 számítógép, 1 csapó, 2 munkaóra, több év tanulás, és végtelen lelkesedés. Ezek árát csak azért nem adom össze, mert magam is meglepődnék, mennyibe kerül, hogy a videós tartalmaim úgy nézzenek ki, ahogy.

Szóval nagyon sokat tudsz tenni otthon tartalomgyártás címén, viszont van egy szint, amikor érdemes profi szolgáltatóhoz fordulni. Én magam heti több órát foglalkozom a magam képzésével, hogy a lehető legmagasabb szintet nyújthassam ügyfeleimnek.

Természetesen ez a téma annyira megihletett, hogy készült egy rövid videó is:

Iratkozz fel a csatornámra, hogy továbbra is lelkesen készítsem az ilyen tartalmakat. Köszönöm!