A podcast

Manapság saját podcastot elindítani akár ingyen is lehet. Hiszen elegendő egy mobiltelefon, és máris rögzíthetjük a beszélgetést, amit könnyedén feltölthetünk a megfelelő platformokra. Ugyanakkor a minőségi felvételeket nem lehet elérni egyetlen okostelefonnal, hiába fejlődnek évről évre.

Én magam közel 4 éve tanulom, és fejlesztem a tudásom ezen a területen, és a saját építésű stúdióm is állandó fejlődésen megy keresztül. Az ide visszajáró ügyfeleim mindig meglepődnek, hogy a legutóbbi felvétel óta is történtek változások. És a saját elégedettségem miatt is fejlesztem például a fényeket, az eszközeimet, így fontos számomra is, hogy a felvétel a lehető legjobb minőségű legyen.

Hiszen manapság a podcast egy erős marketing felület, ezért a marketingüzenet eljuttatását csakis professzionális eszközökkel érdemes célba juttatni. Jöhetsz egyedül, ketten, vagy akár négyen is, beszélgethettek üzletről, termékről, vagy bármilyen témáról. Hiszen ez egy szabad műfaj, de ettől még lehet minőségi. Én ebben tudok neked segíteni, hogy ne bajlódj semmivel, csak érkezz meg, és folytasd le a beszélgetést.

Készítettem egy rövid videót, ahol látszik és hallatszik, hogy mi a különbség egy otthoni és egy professzionális felvétel között. Mindegyiknek megvan a maga helye, hiszen az előbbi ingyenes, az utóbbi pedig természetesen pénzbe kerül. Ha szeretnél árajánlatot a podcastodra, kattints IDE.

Íme a videó: