Korokoszlottyótól Új-Zélandig

2019. augusztusában egyetlen Canon fényképezőgéppel, és óriási lelkesedéssel indítottam el az eventomi márkámat, hogy fotókat és videókat készítsek az ügyfeleim számára. Sok idő telt el azóta, főleg vállalkozói szemüveggel nézve. Ami biztos, hogy teljesen más (és sokkal jobb) irányba mentek a dolgaim, mint akkor gondoltam. Kezdetben főképp az esküvők jelentették a legfőbb bevételi forrásomat, a rekord évadban 28 esküvőm volt. Ez viszont fizikailag és szellemileg is kimerített, ma már csak néhányat vállalok egy szezonban.

Időközben elindultak podcast csatornáim is, és az évek alatt kiépült a saját stúdióm, ami mára több hazai, ismert podcastnak ad helyet. Rengeteget fejlesztettem, hogy kiváló hangzás és vizuális élmény legyen a hallgatók és a nézők számára. Mindig változik valami, most is épp új fejlesztéseken töröm a fejem, hogy a vizuális világ még izgalmasabb legyen.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyű volt elindulni. Viszont a KATA lehetővé tette, hogy fejlődjek, fejlesszek, és ne kelljen az adóterhek tengerében elvesznem. Most változások jönnek, viszont már készen állok, és várom, hogy onnan hova lehet tovább fejlődni. Csapatban gondolkodom, és ennek zajlanak is az előkészületei, hogy megtehessem a következő lépcsőfokot. Erre az útra egyéni vállalkozóként lényegében ráléptem, egyre izgalmasabb üzleti ügyfeleim vannak, akik magas minőségi elvárásaihoz szeretnék a saját tapasztalatomon és tudásomon túl egy kiváló csapattal hozzájárulni.

Az elmúlt 3 év az irányok meghatározásáról szólt, a következő 3 pedig ezek erősebb kitaposásáról fog szólni. Büszke vagyok arra, hogy egyre több helyről keresnek fel a potenciális ügyfelek, és eljuthattam oda, hogy a saját kanapémon, saját magam által elkészített interjúmtól (Kopolupálpi Pál karakter neve ismerősen csenghet, aki követ egy ideje) a Korokoszlottyói Balszemű Trióegyüttesen át a napokban Új-Zéland is belépett azon országok közé, akiknek dolgozhattam.

Nem tagadom, rengeteg munka van mögöttem, viszont nem hirdettem, reklámoztam magam minden létező platformon, hanem nagyrészben az elégedett ügyfelek ajánlottak tovább, aminek kimondottan örülök. Rengeteg tanulás, tapasztalás, hibázás, zsákutca vezetett oda, hogy a legbüszkébb lehetek az eventomi márkámra.

Nem tudom, mit tartogat a jövő, mégis izgatottan vágok neki, nem félve a kihívásoktól, a válság szelétől, vagy attól, hogy olyan infláció van, hogy minden bizonytalan. Én teszem a dolgom, mert az alkotó sosem pihen. Továbbra is lelkesen segítem az ügyfeleimet, hogy az ötleteikből valóság lehessen. Mert ez a küldetésem.