Az esküvői videó

Nagyon rég volt blog bejegyzés, idén nem gyártom olyan lendülettel a saját tartalmakat, ami tudatos döntés volt. 2021 őrült év volt, az idei a minőségi munkákról szól, és nem a darabszámról.

A legpörgősebb évben például közel 30 esküvőn videóztam. Ez sem fizikailag, sem lelkileg, sem pedig kreativitást tekintve nem tett jót. Nagyon sokat tanultam belőle, mégis úgy határoztam, hogy idén kevesebb esküvőn videózom, viszont azokon teljesen kipihenten, a kreativitásom teljes megélésével tudok jelen lenni. Ennek eredőjeként tényleg kevés esküvőm lesz idén, viszont növekedett a csomag tartalma.

Miért is írom ezt a posztot akkor? Mert 2-3 hely még van, ami akár a Ti esküvőtök is lehet. Többször hangsúlyoztam már, hogy túlmozgásoktól, csillogó-villogó effektektől mentes, letisztult, érzelmekre koncentráló videókat készítek, ez áll hozzám közel, ebben tudok kiteljesedni. Sok szereplő van a piacon, lesz, aki a másik irányt képviseli. Ha neked viszont tetszik ez a stílus, akkor nézz szét a videóim között:

ESKÜVŐI VIDEÓIM

Philip White-tól is tanultam, aki a világ egyik legelismertebb angol esküvői videósa, hatott rám a stílusa, bár bevallom, azelőtt is bennem voltak ugyanazok a gondolatok, inkább megerősítést kaptam általa.

Szóval 2022 a kevesebb számú, minőségi, mintsem mennyiségi munkáról szól. Ezáltal picit én is nyugodtabb vagyok, nagyobb tere van a kreativitásomnak, és kevésbé korlátozom be a saját, értékes időmet.

Ha szétnéztél, és tetszenek a munkáim, akkor keress bátran, kérj ajánlatot ITT.