Elcsendesülök

Itt az év vége, hatalmas flow volt 2021, nem is igazán tűnt 12 hónapnak, olyan gyorsan elszaladt. Megannyi projektben vettem részt, úgy értékelem az évet, hogy nagyon sokat tanultam, fejlődtek az általam használt eszközök, hogy a legmagasabb minőséget tudjam nyújtani a munkáim során.

Még 1-2 dolog maradt idénre, ezek a következő napokban lezárulnak, és utána a december az elcsendesedésről fog szólni, a social media terén biztosan. Persze, nem kizárt, hogy azért 1-1 tartalommal jelentkezem, viszont semmiképp sem annyival, mint az év során. Ha nem láttad még, itt megnézheted az évértékelő videómat:

Idén már csak rendezem a gondolataimat, értékelem az évet üzleti, és emberi szempontból, és picit eltervezem 2022-t. Érdekes éveken vagyunk túl, az emberiség egy része belefásult a járványba, másik része erőre kapott. A saját kereteimen belül igyekeztem idén én is segíteni önkéntesként, és adománnyal is, hogy a világ szebb hely legyen azok számára is, akiknek kilátástalannak tűnik néha az élet.

Érzékelem én is a társadalomban fellelhető feszültséget az utcán, a forgalomban, a boltban, viszont az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy teljes lelkesedéssel készítem tovább azokat a tartalmakat, amik segítenek mosolyt csalni az emberek arcára. Imádom azt, amit csinálok, és ezúton is köszönöm mindenkinek, aki engem választott idén. Szerencsére felsorolni sem tudnám őket, így meg sem próbálom.

Szóval egy izgalmas év után elcsendesedek idénre, itt az ideje a befelé figyelésnek is. Vigyázzatok magatokra, jövőre folytatjuk!

// Én Böröcz Tamás vagyok, ez pedig a te történeted //