A vállalkozó is ember

2021 rengeteg változást, felismerést, tapasztalást hozott az életembe, amiért végtelenül hálás vagyok. A vállalkozói létem is érdekes átalakuláson esik át napról napra, ami miatt megéri minden nap csillogó szemekkel felkelni. Rengeteg izgalmas tervem van 2022-re, nade még ne szaladjunk előre, hisz van még 1 hónap az évből.

Az egyik legnagyobb felismerésem, hogy én, mint vállalkozó, ugyanolyan ember vagyok, mint mások. És bármennyire is furcsán hangzik, ez eddig nem volt számomra egyértelmű. Mert úgy definiáltam a VIP ügyfeleimet, hogy nekik mindent megteszek, szinte azonnal. Ez megváltozott, mostmár úgy definiálom, hogy ők azok, akik megértik, hogy én is ember vagyok, akinek szüksége van pihenésre, feltöltődésre, hogy utána újult erővel vehessek részt a közös projektekben, ne pedig csak fél emberként.

A kreatív iparágban tevékenykedem, így különös figyelemmel vagyok a saját inspirációmra, a kreativitásom megélésére, és mostantól a feltöltődésre.

Nem mindig könnyű időt találni a pihenésre, viszont több, mint 2 év vállalkozói lét után érzem, hogy ez is legalább olyan fontos tervezési pillér, mint a pénzügyek, vagy a munkák ütemezése. Tettem, és teszek ezért lépéseket, nem mondom, hogy mindig könnyű, viszont jobban odafigyelek, mert fontos. Nagyon fontos.

Ezzel a gondolkodásmóddal szeretnék nekilódulni a jövő évnek, mert már most tudom, hogy roppant izgalmas lesz. Az idei is az, méghozzá elsősorban a saját hozzáállásom miatt, és természetesen azon ügyfeleim miatt, akik körülvesznek engem. Talán nem nagyképű azt kijelenteni, hogy a professzionalitás magas szintjét szeretném nyújtani, egy pozitív, tudatos szemlélettel, és az ügyfeleimtől is ezt szeretném visszakapni, hogy egymást erősíteni tudjuk.

Leírom újra, hogy bevésődjön az én agyamba is: a vállalkozó is ember, tehát én is ember vagyok. Még mindig figyelnem kell rá, és valójában el kell hinnem.

Rengeteg gondolatom van, viszont hamarosan jelentkezem az évértékelő videómmal, ahol mindezeket megosztom majd.

Addig is mindenki vigyázzon magára!

// Én Böröcz Tamás vagyok, ez pedig a te történeted //