Írtam egy könyvet

Írtam egy könyvet Szellemi Prostitúció címmel, és nyáron úgy döntöttem, hogy feltöltöm az Apple Books áruházába. Ezt ITT éred el, a shopban.

Érdekes a könyv hatása, ugyanis azóta beszélhettem róla egy podcastban, sőt egy videós interjút is készítettek velem. Pedig én csak a megéléseimet írtam le, és azt, hogyan lettem egy multi közeg vezetői aspiránsából szabad, kreatív alkotó, aki a saját vállalkozását építi. És persze, hogy miket éltem meg, és milyen kérdések fogalmazódtak meg bennem az út során.

Az is volt a célom, hogy a történetem őszinte megosztásával másokat is inspiráljak, vagy éppen elgondolkodtassak abban bízva, hogy más is talál benne olyan gondolatot, ami előre viszi az életét, legyen bármilyen élethelyzetben.

Nem gondolom, hogy leírtam a tutit, mégis, talán tükröt tudok tartani azoknak, akik éppen hasonló dolgok között őrlődnek, mint én tettem 2,5 évvel ezelőtt. Büszke vagyok a könyv elkészültére, és az az igazság, hogy nagyon szívesen folytatnám, mert van új témám, ötletem. Viszont egy könyv elkészülte nem kis időbe kerül, így az elfoglalt hétköznapok mellett nehéz ebbe belekezdeni.

Így addig marad a beteljesült álom, a Szellemi Prostitúció. Nagyon megtisztelő lenne, ha úgy döntenél, megvásárolod, és ezzel is támogatod a munkásságomat, esetlegesen későbbi kötetek megszületését. Annyi élmény, tapasztalat ért már a vállalkozói létem során, hogy nem kizárt, hogy ebből is születik egy hosszabb történet. Mindenesetre nem erőltetem, ha úgy alakul, belevágok, hogy folytassam a megkezdett történetemet.

Addig is jó olvasást kívánok! 🙂