Karácsonyi fotózás – MEGNYITVA

Már csak 74 nap van hátra Karácsonyig. Nem elrettentésként írom, legfőképp nem azért, hogy mindenki szaladjon ajándékot vásárolni, viszont a fotózás szempontjából nagyon közel van az időpont, amikor a családi képek el tudnak készülni úgy, hogy a fa alá kerülhessenek. A vírus miatt tavaly faramuci volt az ősz és a tél, idén viszont az otthonotok helyett elsősorban a stúdiós fotózást preferálom. Úgy vélem, izgalmasabb képek tudnak készülni, mert a legtöbb stúdió nagyon jól berendezi termeit.

Ez viszont előrelátást, és időben való foglalást jelent. Ahogy telnek a napok, egyre kevesebb szabad stúdióidőpont marad (jelenleg is inkább hétköznap szabad), így, aki szeretne családi fotózást, kérem, hogy időben jelezze, hogy le tudjuk foglalni a megfelelő stúdiót. Habár az otthoni fotózáshoz képest 8-10,000 Ft plusz költséget jelent / óra, mégis hangulatosabb képek tudnak készülni.

Szeretnék továbbá adni is, így minden egyes karácsonyi fotózásból 5,000 Ft-ot félreteszek, és a végén egyben, a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára utalom át.

Ha érdekel a karácsonyi fotózás (lehet családi, a pároddal, vagy barátokkal/kollegákkal közösen is), írj bátran a tomi@eventomi.net címen!