Lelki Egészség Hete – első interjús beszélgetésem

Október 10-15. között kerül megrendezésre online formában a Lelki Egészség Hete, amelynek legfőbb célkitűzése, hogy megerősítse, van helye a pszichológiának a mindennapokban. A rendezvényre való regisztráció alapvetően ingyenes, viszont meghatározott időablakban lesznek elérhetők a videók. A regisztrációt ITT tudod megtenni, és ugyanitt tudsz tájékozódni a résztvevőkről, témákról.

Hogy kerülök én ide? – merülhet fel a kérdés. Úgy, hogy a videós beszélgetések felvételeit, utómunkálatait én készítettem. És Matyi Csongor, az esemény házigazdája a felvételek szüneteiben való beszélgetéseink alapján úgy gondolta (és ezért nagyon hálás vagyok), hogy az én történetemnek is helye van ebben az eseménysorozatban.

Így hát a kamerák másik oldaláról kimerészkedve beültem én is a székbe, és beszélgettünk a vállalkozóvá válásomról, az azóta megtett útról, és a Szellemi Prostitúció című könyvemről. Én az összes előadást végighallgattam egyszer élőben, továbbá a vágóasztalnál is, és biztosan állíthatom, hogy hatalmas érték mindegyik. A teljesség igénye nélkül a gyermekneveléstől, a párkapcsolati gondoktól, a konfliktuskezelésen át egészen a halál témaköréig izgalmas beszélgetéseket találsz a szakma hiteles képviselőitől.

Itt van az én rövid promo videóm, a teljes beszélgetést pedig regisztráció után tudod megnézni valamikor október 10-15. között (a pontos programtervet még nem tudom).

Azért tartom fontosnak ezeket az eseményeket, mert – ahogy az én példám is bizonyítja – története mindenkinek van, és valójában mindössze arra van szükségünk, hogy a saját történetünket végre elkezdjük magunk írni. Ehhez persze sok munka, erőfeszítés, önismeret szükséges, de többek között ebben is segít ez a rendezvény. Szóval regisztrálj ITT!