Esküvői videós bemutatkozás

Egy esküvői videós feladata – véleményem szerint – sokkal több annál, hogy megnyomja a rögzítő gombot a kamerán, és felveszi az eseményeket. Én aznap a pár személyiségétől függően legjobb barát, közeli családtag, pszichológus, motivációs előadó, és problémamegoldó is vagyok. Mindemellett pedig figyelek, eszeveszettül figyelek, hogy ott legyek a megható, intim, ciki, titkos, meglepő, megható pillanatoknál is. Mert arra az egy napra erre van felhatalmazásom, hiszen az a feladatom, hogy olyan emléket készítsek, ami évtizedek múltán is hűen tükrözi a Nagy Nap történéseit.

Kialakítottam egy olyan stílust, amit büszkén képviselek. Nagyon sok megerősítést kaptam Philip White (ő a világ TOP5 esküvői videósának egyike) kurzusából is, amit idén végeztem el, és azt gondolom, hogy ma már egy villogásoktól, túlmozgásoktól mentes, ugyanakkor érzelmekre, pillanatokra koncentráló, letisztult képi világ jellemző a videóimra.

Frissítettem 2021-es videóimmal oldalamat, ezeket ITT éritek el, mindemellett pedig elkészítettem azt a bemutatkozó videót is, amit régóta terveztem már. Íme:

Elindult a 2022-es szezon foglalása, kérj bátran ajánlatot ITT, ha tetszenek a munkáim. Vagy oszd meg ezt a posztot barátaiddal, ismerőseiddel, hátha ők engem keresnek, csak még nem tudnak róla 🙂