Itt tartok most

Sokkal több ötletem van blogbejegyzésre, mint amennyit valójában megírok. Vállalkozó vagyok, elméleti síkon rugalmas munkaidővel, mégis sokszor előfordul, hogy nincs időm, pedig ügyes vagyok az időm menedzselésében.

Sokkal több szerelemprojekt van a fejemben, mint amennyi valaha eléri a vágóasztalt, vagy a zongora billentyűit.

Sokkal több vers van a fejemben, vagy le nem írt oldal, amik sosem kerülnek napvilágra. Sokszor érzem azt, hogy ezek bennem ragadnak, és már soha nem jönnek elő.

Viszont aki vállalkozóként azon bánkódik, hogy mit nem tehet meg, az ne válassza ezt az utat. Ez egy életforma, ez egy olyan világ, amiben én például napi szinten abban a bizonyos flow-ban vagyok. És hálás vagyok azokért a dolgokért, amiket viszont megtehetek. A saját választásomból, a saját kreativitásom megélése céljából.

Vállalkozó vagyok, nem azért, hogy 3 Ferrarit vegyek, hanem, hogy kreatív alkotóként nyomot hagyjak a világban. Hogy ne bánjam a létre nem jött alkotásokat, hanem, hogy tiszta szívből örüljek a létrejötteknek. A köszönő leveleknek, a hálakönnyeknek, az elcsukló szavaknak, vagy a baráti kézfogásnak.

– A te történeted –

Igen, én is pénzből élek, és ma már tisztelem magam annyira, hogy azt az összeget kérjem el a munkámért, amiért érzem, hogy értékes vagyok. Nem dolgozom olcsón, és pláne nem dolgozom ingyen csak azért, mert “csak” 1 kép kell. Értéket szeretnék adni, amiben az emberi tényező is benne van. Drága eszközökkel dolgozom (le sem merem írni, idén mennyit költöttem vállalkozásfejlesztésre) azért, hogy Neked a legjobbat tudjam nyújtani, és magamat is állandóan képzem: tanfolyamokat, workshopokat végzek el, hazai és külföldi alkotóktól tanulok.

Ha kell, hajnalban útnak indulok, hogy az ország másik végén megrendezett konferencián felvételt készítsek, vagy még hajnalig ott vagyok Veletek, amíg a menyasszonytánc után elpakolom a kamerát.

Én is emberből vagyok, elfáradok, nekem is van rossz napom, viszont számomra ott kezdődik a professzionalitás, hogy ezekben a pillanatokban is olyan szintet tudok képviselni, amire a megrendelőnek nem lesz panasza, vagy épp neki fel sem tűnik.

Sokkal több kreatív energia van bennem, mint ami manifesztálódik a mindennapokban, ezért tudom, hogy ez hosszú évtizedekig kitart még. Azért vagyok kreatív, mert az akarok lenni.

Itt tartok most.