Új hangulatba fordulnak a képeim

A fotózásban is vannak divathullámok, stílusirányzatok, és természetesen minden tábornak képviselői, ellenzői. Nincs is ezzel baj, hiszen a kereslet így talál megfelelő kínálatra, mert a különböző színvilágokban mindenki megtalálja a magáét. Nem mondom, hogy különösképpen követem ezeket, de azért látom, hogy mit képviselnek sokan, mit kevesen.

Mindezektől egyébként függetlenül elsősorban az esküvői videós munkáim idén kialakított színvilága, kontrasztja sarkallt arra, hogy a fotóim is ebbe az irányba módosuljanak. Eddig kissé fakóbb, deszaturált világ jellemezte a képeim utómunkáját – nem utolsó sorban azért, mert nekem is tetszik ez a hangulat – most viszont úgy éreztem, hogy a videóim hangulatát szeretném a képeimben is jobban megjeleníteni, így ősztől már kontrasztos, szaturált, ugyanakkor sötétebb tónusú hangulat jellemzi majd a képeimet, ami számomra eleganciát, letisztultságot is sugároz. Erre már látsz példát az Instagram oldalamon is, illetve itt is:

Egy ideje érett bennem a változás, és természetesen apró módosítások biztosan lesznek, viszont főképp a fent említett paraméterek mentén. Bízom benne, hogy nektek is tetszik ez az irány, mert amikor számomra összeállt ez a képi világ, akkor egyből azt éreztem, hogy bárcsak azon nyomban fotózhatnék valakit. Sajnos azóta a napirendembe nem fért bele, viszont, ha szeretnél ilyen hangulatú képeket, tudod, hol érsz el, és találunk alkalmas időpontot!

Induljon az ősz, nagyon várom az izgalmas kültéri színeket, mert ilyenkor még gyönyörűbb a természet (lassan a stúdiók is megkapják az őszi dekorációt, így akár fűtött környezetben is készülhetnek a fotók).