Ősszel startol az eventomi podcast

Van az a mém, hogy nem kell ám mindenkinek saját podcast. Nem tudok ezzel vitatkozni, viszont minek építettem volna saját podcast stúdiót, ha nem lenne saját podcast csatornám. Tavaly elindítottam a Földönfotó Podcast-ot, ami kereken 1 db epizódot ért meg, és azóta is parlagon hevert. Mindig hangsúlyoztam, hogy itt a blogon megírom a zsákutcákat is, hát ez is inkább a pandémia bizonytalan gyermeke volt, mint egy átgondolt folyamat része, most viszont megértem arra, hogy izgalmas beszélgetőtársaimmal beszélgessünk a fotózásról, videózásról, és egyéb vizuális tartalmakról.

Ennek neve pedig ‘eventomi podcast’ lett, és már az algoritmusok erdejében növekszik nullák és egyesek formájában, hogy őszre biztosan ott legyen a legismertebb podcast platformokon (Spotify, Apple Podcast).

Egyébként az oldalamon már találsz egy ‘Podcast’ menüpontot, ahol az intro-t meghallgathatod. Egyelőre több rész nem került ki, a felvételek tervezése és felvétele folyamatban van, viszont bízom benne, hogy nem csak a fotózás iránt érdeklődőknek lesznek érdekesek a témák.

Addig is kellemes nyarat kívánok a maradék 2 hétre, most megyek, értesítem a következő beszélgetőpartnereimet 🙂