Életem első interjús beszélgetése

Picit rébuszokban fogok most írni – ezért elnézést kérek – ugyanis a rendezvény előkészületei zajlanak most, és a reklámkampány sem indult el, viszont időben be fogok számolni a részletekről. Az történt, hogy több 2 fős beszélgetést rögzítettem (videós minőségemben), amelyek a pszichológia különböző területeit járják körbe. Ennek ma volt az utolsó forgatási napja, így a felvételek után elkezdődnek az utómunkálatok.

A rendezvény házigazdájával beszélgetve a szünetekben kiderült, hogy a saját történetem is érdemes arra, hogy bemutatásra kerüljön, így az akasztott hóhér effektus következtében ott ülhettem a beszélgetői székben, miközben a saját kameráim, a saját mikrofonjaim rögzítették a beszélgetést.

Érdekes tapasztalás volt, de nagyon élveztem. A téma, amit körbejártunk, az a vállalkozóvá válásom története, picit kitérve a Szellemi Prostitúció című könyvemre is. Ami igazán jól esett ebben az egészben, hogy talán ez is bizonyítja, hogy a munkáim során nem a fotós csávó, vagy a videós srác vagyok, hanem emberi minőségemben vagyok ott, aki kérdez, érdeklődik, és szeretne aktív részese lenni minden olyan feladatnak, ami megtalálja. És egyre több visszaigazolást nyer az, hogy ezt a környezetem is érzi, és értékeli.

A kamera mindkét oldalán

Hiszen kezdetektől célom az, hogy lássák, ki lakozik a márkanév mögött, hogy milyen emberi vonásokkal, esetleg kudarcokkal rendelkezem. Itt a blogon is igyekszem nem csak az űberszuper dolgokat megosztani, hanem az esetleges kételyeimet, hibáimat is.

Hamarosan jelentkezem a promo videóval, és a részletekkel is, hogy mi lesz pontosan ez az ingyenes esemény, amelyre majd te is tudsz regisztrálni, ha érdekel az önfejlesztés, a pszichológia izgalmas világa.