100,000 és még tovább

– Indítanánk egy podcast csatornát, Tomi, tudsz benne segíteni? – hangzott el a kérdés a Vapiano-ban egy téli délutánon 2020-ban.

– Persze (sosem csináltam még ilyet, futott át az agyamon, de ettől még nekik ezt nem mondtam, hiszen biztos voltam benne, hogy fantasztikus lesz). Mikor kezdünk? – kérdeztem.

2020. februárjában startolt a Tudatosság Podcast, a vállalkozói létem egyik büszkesége. Erdélyi Nikolett és Dienes Maja a tudatosság rejtett bugyraiba visznek el minket hétről-hétre, teszik ezt olyan laza eleganciával, hogy legtöbbször még én magam is izgatottan várom a péntek 2 órát, amikor az új részek kijönnek. Pedig addigra én már leglább 2-szer hallottam/láttam minden részt.

Bámulatos érzés valami olyannak a részese lenni, ami szemmel láthatóan óriási ajándék a hallgatóságnak (és nézőközönségnek). A népszerűség pedig egyre növekszik, hiszen a beszélgetésekben az őszinteség, a lazaság, és a kíváncsiság triumvirátusában olyan gondolatok bontakoznak ki, amik a balsorstól tépett magyar nép lelkének mindenképp üde színfoltot hoznak minden pénteken.

Nem is szeretném belinkelni sem a podcast, sem a YouTube csatornát, hiszen Tudatosság Podcast néven megtalálod őket. FIGYELEM! FÜGGŐSÉGET OKOZ!

Imádom minden percét, ahogy a nappalimból elindult podcast hanganyaga átalakult videós tartalommá, majd egyre izgalmasabb képi világgal, és hangzással méltán foglal helyet kategóriájának dobogóján. És igen, van, hogy leáll a kamera, vagy elsuhan egy repülő a felvétel alatt, viszont a gép forog, és az alkotó sosem pihen.

Ma pedig, a tortás ünneplés közepette picit elmerengtünk azon, hogy tudjuk-e értelmezni azt, hogy 100,000 felett van a hallgatottság. Jelentem: NEM. Mert a) ez eredmény, és nem cél, b) olyan óriási szám, hogyha ezt időben kellene kifejezni, akkor összesen majdnem 6 évnyi időt töltöttetek el Ti, hallgatók a podcast hallgatásával.

Természetesen nem árulhatom le a jövőbeli terveket, de annyit igen, hogy sok izgalmas újítással készülünk, ami miatt már nagyon izgatott vagyok. Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodálatos csapatnak, és picit én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy a tudatosság elterjedjen a világban.