A világ egyik legjobbjától tanultam

“Mi kerül ezen ennyibe?” – merül fel sokakban a kérdés az esküvők megörökítésével kapcsolatban. Legyen az fotós vagy videós változat, számomra nagyon fontos, hogy a technikai tudásomon kívül a művészetem is teret kapjon. Ez pedig természeténél fogva változik, fejlődik, alakul. Gondolatok, megélések, érzelmek által, sok-sok gyakorlás által, és sok-sok tanulás, tanfolyam, workshop által. És ezt itt bővebben nem is fejteném ki, mert hamarosan elkészül az a videó, amiben elmesélem a számomra fontos értékeket ebben a témában.

És picit reflektálva a “Mi kerül ezen ennyibe?” kérdésre, hát például a tanulás. Mert méregdrágán – és ezt nem kérkedésből írom, csak fontos látni, hogy sok energiát, pénzt szánok arra, hogy jobb legyek – elvégeztem Philip White tanfolyamát, aki a világ egyik legjobb esküvői videósa. És a dolgok szerencsés együttállása az, hogy még a munkásságának megismerése előtt magam is elindultam egy olyan úton, amit lényegében ő teljes mértékben képvisel.

Munkái letisztultak, elegánsak, felesleges effektektől mentesek, az érzelmekre fókuszálnak, miközben egy izgalmas képi világot teremtenek. Így amikor rátaláltam a kurzusára, azonnal tudtam, hogy tőle szeretnék tanulni. És jelentem, elvégeztem, és rengeteg új tudással, és a már meglévő gondolataim megerősítésével gazdagodtam.

Számomra az egyik hajtóerő az új tudás megszerzésének lehetősége. És ezt valamennyi munkámban igyekszem szem előtt tartani. Magam miatt, és értetek is, kedves leendő párok, akik engem tiszteltek majd meg a Nagy Napon. Hamarosan érkeznek a 2021-es év esküvői videói az oldalamon!