It’s a wrap – Őrültség a köbön

Az biztos, hogy vállalkozói létem legintenzívebb 3 hetén vagyok túl, de megkockáztatom, hogy a valaha volt legizgalmasabb ilyen kaliberű munkám ‘i’ betűjére került most pont.

Néhány napja már írtam a Mental Health Summit-ról, ahol a mai napon Gilányi Attilával befejeztük a több, mint 50 interjú felvételét, és az utolsó videómentések is épp most futnak a háttérben, amik hajnalra kiexportálják az utolsó pixeleket is, megpihenve a napi 16-18 órás igénybevétel után.

Szinte biztos vagyok abban, ha mindezt munkavállalóként kell “elviselnem”, akkor minimum 5 kirohanásom, felmondási hullámom, kiakadásom lett volna, vállalkozóként viszont a saját döntésemből, és – mint közben világossá vált – a saját határaimat túllépve, óriási flow élményként éltem meg az egészet.

Egy kicsit a számokról:

  • 1,8 TB méretű nyersanyag született
  • a nyersanyagok teljes ideje több, mint 4,500 perc
  • 100-szor töltöttem az akkumulátorokat, és 100-szor a mikrofonokat
  • az elfogyasztott kávék mennyisége a stúdióban megszámlálhatatlan
  • a kész videók teljes megtekintési ideje 2 nap
  • az alvással töltött idő egy nagyon alacsony számhoz konvergál
  • a 3 hét alatt bevitt kalória mennyiségén még egy extrém módon fogyókúrázó is megrökönyödne
  • a gondolatébresztő mondatok száma több, mint 382
  • a projekt lehetetlenségi mutatója 10-ből 10-es

Nem tudtok, hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk. Csukódik le a szemem, miközben ezeket a sorokat gépelem, mégis le kellett mindezt írnom. Pár hete írtam arról, hogy az elmúlt 1 évben az én lelki állóképességem is elfáradt. Hát most extrém módon visszatöltekeztem, és annyi gondolat, ötlet fogalmazódott meg bennem, hogy most lesz munícióm bőven.

Ajánlom neked is, hogy bátran regisztrált az INGYENES lehetőségre, mert pszichológusok, coachok, sportolók, előadók, saját történetükkel inspiráló emberek osztják meg gondolataikat, amik egytől egyig hozzájárulnak ahhoz, hogy javítsunk a lelki egyensúlyunkon. Olyan széles a paletta, hogy biztosan mindenki megtalálja a spiritualitás és az akadémia skáláján a saját preferenciáját.

Óriási tapasztalat volt, és sokat tanultam azért, hogy legközelebb még izgalmasabb legyen a vizuális élmény. Jelentem a sony kamerák, a rode mikrofonok kiválóan bírták a stressztesztet, és kötelességtudóan teljesítették rájuk rótt feladatukat.

Megyek, aludnom kell 2 napot egyben!