Napfényes receptek – Intro

Néhány hét csak, hogy 1 éves legyen az a főzős YouTube csatorna, amit Kovács Zoltánnal, a Napfényes Étterem vegán séfjével közösen készítünk.

Az elmúlt 1 évben a forgatás helyszínén legtöbbször 2 fős produkcióként üzemelünk, így ő az ételekért, én pedig a látványért, a hangért, és az utómunkálatokért felelek. Hetente érkezik új videó, ami a vegán konyha izgalmaiba ad betekintést, és eloszlatja a sztereotípiát, hogy a vegánság csak a salátákról szól.

Legújabb videónk borítója friss arculattal:

Sokat tanultunk egymástól az elmúlt időszakban, és természetesen lépésről lépésre kellett, és kell tovább fejleszteni a produkciót, hogy minőségi tartalmak készüljenek, és ínycsiklandó ételek.

Sok tervünk van, és tudjuk, merre tartunk, azt mondhatom, hogy összeszokott a 2 fős csapatunk. Közelítünk a 6,000 feiratkozóhoz, és szerencsére a közönség imádja a recepteket.

Az új arculattal egyidőben debütált a csatorna intro-ja is, aminek készítéséről hamarosan be fogunk számolni izgalmas keretek között. Erről most többet nem is írok, bízom benne, tetszeni fog.

Az új intro:

Nézzétek meg a recepteket, biztosan találtok inspirációt.

Az étterem oldalát ITT éritek el, a YouTube csatornát pedig ITT.