Megújult a kreatív szobám

A fotós és videós munkáim nagy része otthon kerül végső formájába, így sok időt töltök a kreatív szobámban. Szándékosan nem dolgozószobának, vagy irodának neveztem el, mert ez a hely ennél sokkal többről szól. Ez a kreativitás birodalma, ahol az ötletekből valóság válik. Mégis belefutottam egy hibába, és sajnos a raktár irányába indult el ez a folyamat, ami annyit jelent, hogy – habár katonás rendben – mikrofonállványok, lámpák, kameraállványok, különböző kiegészítők sorakoztak abban a térben, aminek egyetlen célja az lenne, hogy inspiráljon.

Erre ráébredve kibontottam egy sört, bekapcsoltam egy kis chill zenét, és péntek éjjel nekiláttam, és 0, ismétlem 0 forintból átalakítottam a szobát, hogy újra inspiráló, meghitt, mégis az utómunkákra alkalmas térré alakuljon. Semmi mást nem tettem, mint elpakoltam a kiegészítőket egy másik térbe, átrendeztem a bútorokat, és a nappaliból behoztam egy fotelt, ahol kellemesen tudom kortyolni a reggeli kávémat, vagy az esti teámat, nem mellesleg pedig fontos pihenő sarokká változott az, ahol előtte kiegészítők tömkelege sorakozott.

Mert fontos szem előtt tartanom, hogy a pihenésre is tudatosan kell időt szánnom, amire akár elég egy 10 perces relax a fotelben egy kellemes klasszikus zenével. És mivel a minimalizmus közel áll hozzám, ezért ez a tér is ennek a szellemében került átalakításra. Íme:

Nagyon fontos, hogy ne csak én, hanem a tér is körülöttem meg tudjon újulni, hiszen a változás mindig sok izgalmat rejt. Ezt a posztot is már az új helyszínről írom, és be kell vallanom, hogy cikáznak a fejemben az izgalmas gondolatok a jövő projektjeit illetően. Ha már jól ismersz, tudod, hogy erről nem mondhatok semmit még, de időben értesülni fogsz róla.