Teszt, hibajavítás, éles

A Napfényes Étteremmel kb. fél éve közösen indított YouTube csatornánk hetente új, finom, vegán receptekkel jelentkezik. Izgalmas ez az út, mert együtt fejlődünk, állandóan változtatunk, javítunk, fejlesztünk. A kamera beállításai, a fények, a helyszín, a hang, mind-mind olyan dolgok, amik biztosítják azt, hogy a műsor élvezhető legyen.

Most pedig egy következő lépcsőfok indul, mert készítünk egy intro-t is, ami minden videó elején látható lesz. A koncepció már fejben készen van, azonban a valóságba ültetni nem mindig egyszerű.

Mint ahogy a paprikával is történt. Első nap teszteltem a fényeket, a kamera beállításait, a paprika feldobásának technikáját, és megnéztem, utómunkával mi lesz a végeredmény. Nem voltam teljesen elégedett, viszont tudtam, min kell javítani.

Így másnap újra összeállítottam a szettet a nappali közepén, még precízebben berendeztem a terepet, tökéletesítettem a dobás technikáját, és az előző napi sárga és piros paprika mellé zöldet is vágtam:

Igen, rengeteg vizet elpacsáltam, de ez része a folyamatnak. A végeredmény (és lehet, hogy nem ez lesz a végső változat, mert többet is jónak gondolok) pedig izgalmas, ugyanis 2, ismétlem 2 másodperc mindössze. Ezért a 2 másodpercért volt egy tesztnap, majd egy újabb, ahol a tökéletesítés megtörtént. Lehetett volna, hogy az első napi videóból választok, és haladok tovább, valamiért mégis úgy éreztem, ezzel érdemes foglalkozni. Mert tudni kell, hogy mik azok a feladatok, amiket mihamarabb el kell készíteni, és mik azok, amiken érdemes tökéletesíteni.

Ez számomra az utóbbi volt. És íme a végeredmény: