Gilányi Attila – Céltalanul az álmaidért #REKLÁM

Korábban már írtam róla, hogy az Énegyetem csapatával izgalmas dolgokat hoztunk létre, és a mai napon elrajtol a 3. videókurzus, amit együtt készítettünk. Ebben segítségemre volt a kamera másik oldalán, és a vágószobában Csévi Márton is.

Attila kurzusának címe provokatív, ami a videó színvilágában, hangulatában is visszaköszön. 1 éve vettük fel, ami azért is izgalmas, mert magam is látom, mennyit fejlődtem a videózás terén, miben változott a technikai arzenálom, ugyanakkor meg is erősített, hogy sok dolog, amit akkor jónak gondoltam, azt ma is úgy gondolom. Az a lelkesedés pedig megmaradt, hogy szívesen készítek videókurzusokat, mert hozzám is közel áll az önfejlesztés, a tudatos élet. És igyekszem mindenből, és mindenkitől tanulni.

Forrás: https://kurzusok.gilanyiattila.com

Különösebben nem szeretném bemutatni a kurzust, mert erre készült egy informatív oldal, ami ITT elérhető, ahol a kurzus is megvásárolható.

Ajánlom azoknak, akik változást szeretnének az életükben, de nem tudják, hol induljanak el. Ebben nyújt segítséget a kb. 1,5 órás kurzus, amihez munkafüzet is jár, ami segíti a fejlődést.

Büszke vagyok erre a munkámra, és bízom benne, sok hasonló készül még, mert ilyenkor lehetek igazán – akár közvetve is – hatással a világra.