Bővül a család

Egy vállalkozás, sőt, lényegében az emberi élet is akkor izgalmas, ha van benne fejlődés. A kezdetektől ez viszi előre az emberiséget, és személy szerint nekem is óriási vágyam van a változásra, arra, hogy jobb legyek, mint tegnap. Nem másokhoz képest, magamhoz képest. És természetesen ez kihat a munkámra is, ahol szintén óriási jelentősége van annak, hogy fejlődjek. Magamért, és az ügyfeleimért.

Akkor tudok napról napra jobb lenni abban, amit csinálok, ha tudatos – és néha spontán – döntéseket hozva fejlesztem a vállalkozásomat. Amikor elkezdtem a fotós szakmát, akkor a Canon volt a választásom, ár-érték arányban, és az akkori feladataimhoz kiváló választás volt. És ez ma sincs másképp, hiszen hű társam azóta is, viszont más jellegű feladataim is lettek, amihez az internet teljes kiolvasása után arra a következtetésre jutottam, hogy az elkövetkező időkben a Sony lesz az, aki a japán eleganciát behozza a munkámba.

Nem mennék bele a technikai specifikációkba, viszont az alkotás örömét ezzel egy magasabb szintre tudom emelni. És ez fontos nekem, fontos a vállalkozásomnak. Szóval bővült a technikai arzenál, izgatottan várom mire képes a “harcmezőn”. Megígérhetem, hogy izgalmas feladatokban tesztelem majd, mit is tud valójában.

Drága csöppség, üdvözöllek az eventomi családban!