80 igen

Nem is tudom, miért pont most jutott eszembe, de gondoltam megszámolom, eddig hány esküvőn vettem részt a kamera másik oldalán. Lehet, hogy tudat alatt éreztem, hogy kerek számról lehet szó, ugyanis ez a szám éppen 40. Na nincs benne semmi jubileumi, és persze az 50. sem lenne más, mégis fontosnak tartom, hogy legyen egy kis számvetés, hogy honnan hova jutottam el, és merre tartok.

Nagyom bízom abban, hogy sokat fejlődtem. Ami biztos, hogy rengeteget tanultam a váratlan helyzetekből, a pároktól, a násznéptől, és a többi kollégától is. Őszintén bevallom, hogy mostanra jutottam el oda, hogy van egy világos út, stílus, amit esküvői videós szempontból képviselni szeretnék. És azért örülök, hogy ez kikristályosodott, mert így tudatosabban tudok fejlődni. És ennek az útnak a fényében frissítettem is az oldalamon a videós szekciót.

Természetesen mérhetetlenül boldog vagyok azért, hogy a párok elégedettséggel fogadták a nekik készült videót, hiszen lényegében az ő közreműködésükkel tudok haladni az utamon, általuk tudok fejlődni, hiszen ők adnak lehetőséget arra, hogy kipróbáljam magam számtalan – addig ismeretlen – helyzetben.

A kép az egyik kedvenc helyszínemen készült a fotózás utáni percekben

Nem mondom, hogy az idei év változékonysága nem nehezítette meg a munkám, és persze nagyon sok ember életében változást hozott, mégis tudtam, hogy a párok felé a lehető legnagyobb rugalmassággal, és megértéssel fogok fordulni.

Nyitva már a jövő évi foglalás, írj bátran, ha érdeklődnél (tomi@eventomi.net). Tervezem azt is, hogy videó formájában bemutatkozom, és elmondom, mit is képviselek a videóimban. Mert pontosan tudom, hogy nem mindenki értékeli ezt a stílust, viszont aki ezt keresi, annak fontos iránymutatás lesz.

A kis lagzitól a több naposig imádtam mindet, és – lehet, hogy ők nem is tudják – valamennyi pár hozzátett ahhoz, aki ma vagyok. Folytatom az utat, mert rengeteg a tanulni való, és a fejlődés sosem áll meg.