Boldog születésnapot eventomi!

Tavaly ilyenkor történt, hogy a multi-létemet a vállalkozói életformára cseréltem, ezért gondoltam illő lenne megemlékezni az 1 éves (az eventomi márkanév ennél korábban született, de akkor még csak hobbi volt az egész) születésnapomról. Na nem jár busás prémium, vagy céges autó, sőt, még vezetői elismerés sem, hiszen ez nem az a világ. Itt nincs cafeteria, nincs előléptetés, és nincsenek céges bulik.

Van viszont rengeteg flow élmény, őszinte elismerés, és legfőképp: van értelme annak, amit csinálok. Megválogathatom, hogy kivel dolgozom, és kivel nem, és szabhatok olyan feltételeket, amiket szeretnék. Rengeteget tanultam, hiszen nem arról szól az életem, hogy művészkedem egész nap, üzleti döntéseket is kell hozni, konfliktusokba beleállni, mérlegelni, nemet mondani, és tervezni.

Meg persze rengeteget tanulni. A fotós iskola, a workshopok, a fotós barátaimmal való konzultációk, az építő kritikák, a közös munkák, és az ügyfelek igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálása mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy úgy könyveljem el ezt az 1 évet, hogy nagyon szép útra lépett az eventomi márka.

Tudom, hogy milyen irányba szeretnék nyitni és fejlődni a közeljövőben, miket szeretnék fejleszteni, és hogyan lehetek még jobb abban, amit csinálok. Nekem ez egy állandó izgalmat, kíváncsiságot ad, ami egész életemben előre vitt.

Sikeresnek értékelem ezt az egy évet, még úgy is, hogy volt néhány hónap kötelező alkotói szabadság a vírus miatt. 2 évvel ezelőtt meg sem fordult a fejemben, hogy valaha vállalkozó leszek, és nem egy multi létráján erőlködöm felfelé. Sok gondolatom megfogalmazódott ezzel kapcsolatban, így ebben az egy évben megírtam a ‘Szellemi Prostitúció’ című könyvemet, amin már csak az utolsó simításokat végzem, és – ha máshol nem is, de nem kizárt, hogy mégis – a lelkem könyvespolcán biztosan jó helye lesz.

Valaki azt mondaná, hogy milyen gyorsan eltelt 1 év, én viszont úgy érzem, hogy több is. Annyi minden történt azóta, hogy szinte évekre van az, amikor utoljára kiléptem az iroda ajtaján, hogy belépjek az ismeretlen szabadságba.

Na nem akarok hosszú számvetést tartani, mert folytatom az utamat, mindenesetre szerettem volna egy pillanatra megállni, és konstatálni, hogy lezárult az első év, és kezdetét veszi a második.

eventomi – A te történeted