Eladó a vizsgaremekem másodpéldánya

Aki olvas egy ideje, vagy ismer, tudja, hogy bizonyos szempontból szentimentális vagyok, és szeretem a mérföldköveket az életben. A napokban is elérkeztem egyhez, ami új löketet ad az életem minden frontján.

Ehhez a mérföldkőhöz elkészült egy fotós vizsgaremek, amiben az alábbi témát dolgoztam fel:

Egy ideje foglalkoztat az, hogy a gyermekkoromtól űzött hobbijaim, tevékenységeim hogyan befolyásolják a mai életemet. Ezt a számvetést mutatja be ez a sorozat.

Nekem csodálatos gyermekkorom volt, szeretetben, törődésben, élelemben gazdag, ugyanakkor sokaknak ez nem adatik meg. Ezért úgy határoztam, hogy eladom az elkészült vizsgaremekem, és a befolyó összeg teljes egészét felajánlom a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára, hogy több gyermek jusson megfelelő élelemhez, és ezáltal a kreativitásukat is jobban tudják hasznosítani.

Nem vagyok nagy művész, nem vagyok híres alkotó, talán sosem leszek, mégis, szeretnék a saját eszközeimmel segíteni, és bízom abban, hogy amennyire fontos számomra ez a sorozat, illetve a mondanivalója, annyira fogja tudni értékelni azt egy magánember, gyűjtő, művészet iránt érdeklődő, egy cég, aki szeretne közvetve az éhező gyermekeken is segíteni.

Az eladó sorozat 6 képből áll (melyek másodpéldányok, mert az eredetiből 3-at barátoknak ajándékoztam, a többit pedig megtartottam), és A3-as méretűek. De azt gondolom, ez a szándékon mit sem változtat.

A sorozatnak tehát nincs előre meghatározott ára, ajánlatodat mostantól elküldheted és a zárás időpontja pedig 2020. július 15., szerda, 23:59. A képek általad meghatározott vételárát a tomi@eventomi.net címre várom, és egy rövid bemutatkozót rólad (kitérve arra, hogy amennyiben tiéd lesz a sorozat, hozzájárulsz-e, hogy itt a blogon beszámoljak róla név szerint), és a határidő lejárta után a legmagasabb vételárat felajánló értesítést fog kapni, illetve átadom neki a képeket.

Köszönöm, ha megosztod, és azt is, ha segítesz!

Adatkezelési tájékoztató ITT.