Földönfotó Podcast – az utolsó simítások

Jó, talán egy kicsit clickbait a cím, mégis, a karantén kezdetén írtam róla, hogy hamarosan elrajtol a Földönfotó Podcast. Akkor még bizonytalan volt minden, most viszont már tudom, hogy az utolsó simításokat kell csak elvégezni ahhoz, hogy az első adásokat felvegyük, és aztán kikerüljenek az éterbe. Ki kellett persze találnom, milyen irányba szeretném elvinni, milyen témákat szeretnék említeni, és azt hiszem, hogy a fejemben összeállt a terv, illetve a lehetséges vendégek listája is (reszkessetek bajtársak, bármikor kereshetlek titeket, hogy beszélgessünk egy podcast formájában!).

Nem azt mondom, hogy holnap már jönnek is a részek, viszont készül az ütemezés, készül az intro, és már majdnem kész a bemutatkozó rész is.

Az a célom, hogy a fotózás emberi oldalát mutassuk be. Nem feltétlenül a megapixelek, a technikai dolgok kerülnek előtérbe, hanem a fotós, mint ember. Szóval a célom, hogy a fotózáshoz nem értők is megismerhessék ezt az izgalmas világot, és nem titkolt küldetésem az is, hogy lerántsam a leplet rengeteg sztereotípiáról, tévhitről.

Így:

Nagyon izgatott vagyok, mert a vendégeimmel azon leszünk, hogy mindig egy érdekes szemszöget mutassunk be a fotózás különböző szeleteiből. És emiatt nem csak fotósok lesznek a vendégeim, hanem a vizuális tartalmakhoz kapcsolódó egyéb személyek is.

Bízom benne, hogy amint kikerülnek az epizódok, fogsz tudni találni olyan információkat, amik elgondolkodtatnak, felkeltik az érdeklődésed, vagy csak egy új nézőpontra világítanak rá. Bárhogy is legyen, köszönöm, ha meghallgatod.

Visszaszámlálás indul! HAMAROSAN: Földönfotó Podcast!