Queen – Őrültség

Néhány napja eszembe jutott ez az őrültség, és ki szerettem volna próbálni. Így kerestem egy Queen előadást, ahol a vágást, a világítást szerettem volna megvizsgálni. Az első jelenet beállítása 1 órát vett igénybe. Utána már nem vettem annyira komolyra a figurát, így a többi jelenetet csak egy egyszerű zöld háttér előtt rögzítettem, alig ügyelve a világításra (ez a végeredményen is látszik), mert ott már nem akartam a fényekkel bajlódni.

Szóval a tapasztalatom az, hogy még akkor is, ha tudjuk, milyen eredményt szeretnénk elérni, az oda vezető út nehéz, sok próbálkozást igényel, és finomhangolást.

Ezt a képkockát a videóból vágtam ki, a valódi beállítás pedig alatta látható. Ugye, milyen érdekes a filmes világ? Az amit látsz, és a valóság… nagyon távol vannak egymástól.

Ha azt gondolod, hogy kibírtam, hogy nem készítem el videóban, akkor nagyon tévedsz. Semmi célja, és értelme nem volt, mégis elkészült a saját Queen másolatom. A bal felső sarokban az eredeti felvétel is látható. Nevetni abszolút ér, ez a rejtett célja, hiszen különösebb minőségi elvárásom nem volt. A világítás elkészítése volt a fő célom, a többi csak az eredmény lett.