Semmi sem tökéletes

Szeretem Ed Sheeran Perfect című dalát, mert zenében, dalszövegben, összhatásban roppant izgalmas. És tavaly volt is szerencsém meghallgatni őt a Szigeten. Ugyanakkor egy dologban nincs igaza. Ugyanis semmi sem tökéletes. Soha. De nincs is ezzel baj.

Nincsen tökéletes fotó, tökéletes videó, tökéletes szerelem, tökéletes alkotás, tökéletes dal. És ennek szellemében a felhős szombati nap fülledt valóságában a gitárommal közösen megalkottuk a saját feldolgozásunkat. Ahol minden hangszert magam játszom, és úgy döntöttem, még a vokálhoz is adom a hangom. Hogy tökéletes lett-e? Dehogy. És nincs is ezzel baj.

Hosszú folyamat során megtanultam, hogy a munkában és a magánéletben is fontosabb az utazás, az oda vezető út, mintsem a tökéletesség hajszolása. Ez természetesen egyáltalán nem jelenti a lusta hanyagságot. Csupán annak az elfogadását, hogy néha csak azért készül el egy alkotás, egy fotó, egy dal, mert jól esett végre kiadni magunkból.

Elengedve a maximalizmust hallgasd meg ezt a feldolgozást, ha van kedved. Biztosan várható még ilyen a jövőben. A fotós és videós létemet is nagyban befolyásolja a zene, hiszen az is én vagyok. Íme hát egy ízelítő belőle:

Ed Sheeran – Perfect – cover

A mai napom a zenéről, az érzések rendezéséről szólt. És szépen csendben készülök fel az újranyitásra, amikor az elfojtott kreativitás végre szárnyalhat újra.