A tudatosság útján

Korábban is írtam már róla, hogy az Énegyetem csapatában is dolgozom, a vizuális tartalmakért felelek. Külön öröm, hogy most, az online falak közé szorulva elrajtolt Erdélyi Nikolett és Steiner Kristóf online videókurzusa, amelyek segítenek az életben való eligazodásban, és gyakorlati tanácsokkal látnak el minket.

  • Erdélyi Nikolett – Hello test, hello én
  • Steiner Kristóf – Az én családom, az én életem

A kurzusok megvásárlásához, és további információkért kattints IDE.

Őszintén mondhatom, hogy eddigi munkáim közül mindkét kurzus kedvencnek mondható, az előkészületektől, a felvételen át, az utómunkálatokig rengeteg pozitív visszajelzést, és építő ötletet kaptam, ami segít az utamon. Természetesen én mindkét kurzust rengetegszer láttam, és érdekes módon még mindig tud újat mondani. Talán olyan ez, hogy adott élethelyzetben mást tudunk kivenni belőle.

Nagyon örülök, hogy mindkettőjüket megismerhettem, mert nagyon értékes emberek, rendkívüli gondolatokkal, és kisugárzással.

Néhány érdekes adatot had osszak meg:

  • A nyersanyagok teljes hossza több, mint 10 óra, ebből született meg a két kb. 90 perces kurzus
  • A forgatások során megszámlálhatatlan mennyiségű kávé fogyott el
  • A forgatások kicsit kevesebb, mint 1-1 napot vettek igénybe, amelyeket utómunka követett, ahol megszületett a trailer, valamint a különálló részek
  • A trailereket 2019. december 10-én egy előadás résztvevői már látták, mostanra pedig már megtekinthető az oldalon is.
  • A kurzusok 2020. április 20-án startoltak

Az oldal is megújult, ennek apropójára készült az alábbi intro:

Az Énegyetem oldalán rengeteg ingyenes tartalmat is találsz, videókat, podcastokat, írásokat, így érdemes körülnézned ITT. Bízom benne, hogy hamarosan ismét tudunk élő eseményeket is tartani, addig is az online világ lehetőségeit használjuk ki.