Kávészünet

Rengeteg dinamikus, gyors vágásokból álló videót láttam már a kávézásról, és egy ideje gondolkodom azon, hogy magam is elkészítem a sajátom. Aztán eszembe jutott, hogy nekem a kávézás teljesen mást jelent. 5 perc nyugalmat, kikapcsolást, és egy olyan miliőt, amit sokkal inkább klasszikus zene jellemez, mint mondjuk dance.

Ezért felépítettem a mini stúdiómat, besötétítettem a szobát, és mesterséges világítással kialakítottam azt a kisasztalt, ahol a saját, nyugodt történetemet el tudom mesélni. Legfeljebb annyi csalás van a dologban, hogy valódi tejet használtam a felvételhez – én viszont kizárólag növényi tejet fogyasztok, legtöbbször kókusztejet.

Íme hát az elkészült videó, ami nekem azt a miliőt hozza elő, hogy egy csészényi időre megszűnik a külvilág, és befelé fordulva nyugalom, béke áraszt el. Vagy esetenként pont ilyenkor jönnek a legjobb ötletek. Ez kiszámíthatatlan.

Azt hiszem, kezdem egyre magabiztosabban felfedezni, hogy az otthoni eszközöket hogyan lehet fotós vagy videós projektekhez használni. Be kell valljam, tetszik a házi tuning. Neked hogy tetszik a videó?

Ha van ötleted, legközelebb miről készítsek videót otthon, írd meg nyugodtan IDE.