Megújult az Énegyetem

www.enegyetem.hu

Németi Rolandot 2019. augusztusában ismertem meg sok-sok véletlen (vagy épp sorsszerűség) folytán. Ő álmodta meg az Énegyetemet, aminek a legfőbb célja, hogy gyakorlati eszközöket adjon ahhoz, hogy az életed végre rendkívüli lehessen. Az Énegyetem egy formabontó tér, ami nem klasszikus értelemben vett iskola, hanem online és offline események, programok otthona. A fókuszban az önfejlesztés áll, amelyhez mentorok, coachok, tanácsadók, úgynevezett inspirátorok is hozzájárulnak.

Eddig volt a marketing “duma”. Én most mégis azt a miliőt szeretném leírni, ami ezt az egész kezdeményezést körbeveszi. Már az első találkozásunk alkalmával láttam azt a csillogó, gyermeki lelkesedést, amivel magam is igyekszem a munkámhoz állni. Gyakorlatilag az első pillanattól világos volt számomra, hogy együtt fogunk dolgozni, és az eltelt 9 hónapban rengeteg szerelemprojektet hajtottunk végre. Teltházas előadások, online videókurzusok születtek. Ez utóbbiak április 20-án startolnak Steiner Kristóf és Erdélyi Nikolett kurzusaival.

Teljesen megújult az oldal, és számos ingyenes tartalom is hozzájárul ahhoz, hogy a mostani, nehéz időszakban motivációt nyerhess az életed több területén. Szerintem az egyik legfontosabb dolog az, hogy senki ne várjon instant megoldásokat. Az elhangzó mondatok akár az eddigi életedet is megváltoztathatják, de csak akkor, hogyha hajlandó vagy tenni a változásért. Ez pedig már a te felelősséged. Gyakorlati eszközöket kapsz, viszont, hogy mit kezdesz vele, az már rajtad múlik.

9 hónap telt el, és büszke vagyok arra, hogy a csapatban Visual Specialist, de legfőképpen saját magam lehetek. A videófelvételeket, az utómunkákat, a vizuális megjelenéseket felügyelem, és imádom azt az utat, ahol együtt fejlődünk. Mert hibázunk, néha zsákutcába futunk, de ilyen az élet. Megyünk tovább, és csapatban irányítjuk a tudatos élet hajóját.

Nézz be az Énegyetem oldalára ITT, és fejlődj velünk! Én nagyon izgatott vagyok, a megújult oldal is rengeteg munkán ment keresztül, és bízom abban, hogy találsz olyat az oldalon, ami neked is sokat segít.

Természetesen jelenleg minden online zajlik, de a személyes találkozásoktól, beszélgetésektől lett az az Énegyetem, ami. Habár erre picit várni kell, most az oldalon keresztül tudunk eljutni hozzád. Élj vele!