Földönfotó Podcast

Furcsa az elnevezés, viszont nem a jelen vészhelyzet közepette jutott eszembe. Közel 1 évvel ezelőtt gondolkodtam el azon, hogy készítek egy olyan platformot, ami a fotós, videós, és egyéb vizuális témákkal foglalkozik videók, bejegyzések, interjúk, podcastok formájában.

Januárban elindult az oldalam blog része, ami mostmár az új szellemiségben folytathatja tovább útját, és igyekszem érdekes témákkal színesíteni az amúgy is izgalmas – tág értelemben vett – fotós világot.

A földönfotó elnevezés számomra egy olyan missziót feltételez, amely földhözragadt, mégis helyenként művészi irányú, vagy épp kilép a megszokottság mocsarából. A földönfutó csak egy érdekes egybecsengés, ha valamihez mégis hasonlítanom kellene, az inkább a végtelen szabadság megélése.

És hát nem is lehetne jobb idő arra, hogy mindezt előkészítsem, mint a kötelezően otthon töltött időszak. A következő hetekben véglegessé válnak az arculati elemek, a podcast szignálja, a bemutatkozó rész, valamint egy adásmenet, amely érdekes beszélgetéseket tartogat. Bízom benne, hogy hamarosan lehetőségem nyílik felvenni a részeket a meghívott vendégeimmel személyesen, akik kiléte egyelőre maradjon titok.

Én nagyon izgatott vagyok, mert régóta tervezem meglépni ezt, és most végre egy újabb pillérrel gazdagodik a vízióm. Most többet nem szeretnék elárulni, mégis szerettem volna picit lerántani a leplet arról, hogy mit főzök a boszorkánykonyhámban.

Habár ez a saját podcast csatornám lesz, már egy ideje felügyelem a Tudatosság Podcast csatornát (erről ITT írtam már), amennyiben pedig úgy érzed, hogy te is szeretnél szakmai segítséget saját podcast csatornádhoz, keress bizalommal, szívesen segítek.

Remélem, te is kíváncsi vagy a Földönfotó Podcast epizódjaira. Premier időpontot nem szeretnék ígérni, mert most kiszámíthatatlan minden, de bízom benne, hogy mihamarabb elindul mindez. Természetesen időben foglak tájékoztatni a pontos dátumról.

Ha addig is bármi kérdésed van a podcast kapcsán (mert mondjuk saját csatorna indításán töröd a fejed), akkor keress a tomi@eventomi.net címen.

Mikrofonra fel!