Új lehetőségek nyílnak

Vészhelyzet van az országban a kialakult járvány miatt, a saját, és a környezetünk egészsége érdekében. A gazdaság emiatt tartalék lángon pislákol csak, rengetegen váltunk egyik napról a másikra bevétel nélkülivé. Nehéz időszak ez, mégis, mint minden változás, ez is tele van lehetőségekkel. Olyanokkal, amiket előtte nem is tudtunk volna elképzelni.

A fotós, videós, és szinte legtöbb, személyes jelenlétet kívánó kreatív munka is elapadt, ezért ez az időszak nyitja meg a fejlődés, tanulás időszakát. Amit én beépítettem a mindennapokba, hogy magam is itthon kísérletezem fotózási technikákkal, videós ötleteken gondolkodom, és rengeteg oktatóanyagot nézek online. A haladás nem állhat meg, hiszen amint újra elindul az élet, akkor bemelegítve, a startvonalnál kell állni, hogy mihamarabb el tudjunk újra rajtolni. Vasárnapi kísérletként az alábbi üveget fotóztam le, ami érdekes tapasztalat volt, és sokat tanultam belőle.

Szintén érdekes felismerés például, hogy a barátokkal való kapcsolattartás online is működőképes, és semmi nem gátolja a péntek esti videó-sörözést sem.

Szóval a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy a lehetőségeket keressük, és az otthon körülményei között időt szánunk eddig elmaradt dolgokra, projektekre is.

Pontosan tudom, hogy senkit nem vígasztal az a tény, hogy másnak is nehéz most, mégis az lehet a legjobb hozzáállás, ha igyekszünk mindenben megtalálni a változással járó fejlődést, az új, izgalmas utakat.

Ehhez pedig sok kitartást kívánok!