A márka születése, és a bárányhimlő

2018. novemberében megszületett az eventomi márka, azzal a küldetéssel, hogy hatást érjen el az emberekben. Írással, fotóval, videóval, vagy éppen hanggal. Sőt, bárhogy. Kezdetben még más főállású munka mellett építettem, 2019. augusztusa óta viszont minden időmet, és energiámat csak erre fordítom. Főállású apukája lettem a márkámnak, amit egy barátom által tervezett logóval, és egy általam elkészített, mostanában megújult honlappal indítottam útjára.

Azóta persze Instagram és Facebook oldallal is bővült az arculat, és 2020. januárjában pedig elindítottam az oldalon a blogot is, hogy olyan történeteket is elmesélhessek, amelyekre ezen a platformon van a legjobb lehetőségem.

Azóta csupa olyan emberrel dolgozhattam együtt, akik szintén imádják azt, amit csinálnak. Ez a legerősebb motiváció minden nap, és ez tölti fel az agyam kreatív gondolatokkal.

Logóm egyáltalán nem ilyen színes, hanem letisztult, fekete, fehér. Most a poszt erejéig mégis átváltott egy olyan színvilágra, amellyel azt szeretném jelezni, hogy a nehéz idők ellenére a kreativitást, az alkotás örömét, a flow élményeket nem tudja legyűrni egy vírus. Természetesen most az a legfontosabb, hogy a saját, és környezetünk egészségét védjük, elfogadva, hogy a legtöbb ágazatban visszaesés tapasztalható.

Egy márka mégis kitartó, szívós, és nem szabad, hogy lelki sérüléseket szenvedjen. Egy márka túlél, és azért marad életben, mert a megálmodója nem adja fel, új utakat keres. Nehéz időszak ez mindannyiunk számára, azonban úgy kell ezt megélnünk, hogy előre tekintünk. Most a gazdaság valamennyi szereplője eljutott oda, hogy túl kell esni bizonyos dolgokon, olyan ez, mint a bárányhimlő. Megkerülhetetlen.

Mégis talán a legfontosabb, hogy segítsünk egymásnak, gondolkodjunk együtt, és kezeljük higgadtan a kialakult helyzetet. Ehhez mindenkinek sok türelmet, kitartást, megértést, és bizalmat kívánok!

Ha mi erősek maradunk, a márkánk is erős marad. Ha a márkánk erős marad, mi is azok maradunk.

Egy hónapja készítem elő videós workshopomat kisvállalkozók számára, talán most még aktuálisabb, hogy online térben kerüljön megrendezésre: Videózzunk mobillal! – ONLINE WORKSHOP információk ITT.

Ha bármi ötleted van, vagy szeretnél együtt gondolkodni, írj bátran az tomi@eventomi.net címre.