Tudatosság Podcast

Erdélyi Nikolettet (HONLAP) – aki elengedés specialistaként tevéknykedik – egy online videokurzus forgatása kapcsán ismertem meg. Vannak azok a találkozások az életben, amikor pontosan érzed, hogy az utatok még találkozni fog, és vele is pontosan ez történt. Így nagyon örültem, amikor megkeresett azzal az ötlettel, hogy podcast csatornát szeretne indítani, amihez szeretné, ha én lennék az egyik kreatív csapattag.

Ötletekkel tele bele is vágtunk az előkészületekbe, és a podcast felvételektől kezdve az arculati fotózásig nagyon könnyeden eljutottunk oda, hogy a heti rendszerességgel jelentkező epizódok februárban elrajtoltak.

Nikolett állandó beszélgetőtársa Dienes Maja, minősített facilitátor, és a közeljövőben vendégek is színesítik a részeket. A téma pedig a tudatosság, és annak minden eleme. Hiszen, ahogy ők is megfogalmazták, a tudatosság semmit nem zár ki.

Amikor elhatároztam, hogy a multi lét helyett szabadúszóként folytatom az utamat, akkor erőteljesen bennem volt, hogy olyan dolgokkal szeretnék foglalkozni, amik valamilyen formában kötődnek hozzám. A tudatosság pedig kimondottan egy ilyen terület, így hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a projektnek.

Ha érdekel ez a téma, és szívesen meghallgatnád az eddig megjelent részeket, vagy akár feliratkoznál, akkor itt megteheted a legnépszerűbb platformok valamelyikén:

Apple Podcast

Spotify

Google Podcasts

A jövőben is szeretnék megosztani érdekes kulisszatitkokat a projektjeimmel kapcsolatban, így kövesd a BLOG szekciót újabb tartalmakért.