Közgazdászként végeztem, és a gazdasági élet mellett a művészet is közel áll hozzám. Táncosként, zenészként, zeneszerzőként, és videósként számtalan előadásban közreműködtem. A művészeti élet lehetőséget teremtett arra, hogy rendezőkkel, koreográfusokkal együttműködve megtanuljam, hogyan épül fel egy kiváló produkció, ami egy olyan sajátos látásmódra tanított, amit a videóimban is kamatoztathatok.

Hiszek abban, hogy az igazán jó videó történetet mesél el, elgondolkodtat, motivál. Ettől lesz mindegyik egyedi, és kreatívan megkomponált. Az a feladatom, hogy a technológia és a művészet találkozási pontjában történetet meséljek el, másodpercenként 30 képkockában.

“Úgy érezzük, teljesen ránk hangolódva készült el a videó. Azóta rengetegszer láttuk, és boldogan mutatjuk bárkinek, aki rákérdez, hogy milyen volt az esküvőnk. Hisz tökéletesen visszaadja a mi Nagy Napunk hangulatát.”

Réka & Imi

“A videótól megkaptuk azt a csodás élményt, hogy időről-időre visszarepít minket életünk egyik legszebb napjához. Valahányszor megnézzük, ugyanazok az érzések, színek, hangulatok kerítenek a hatalmukba, amit akkor éreztünk. Nem mesterkélt, nincsenek előre lebeszélt mozdulatsorok, mindvégig természetes, könnyed.”

Judit & Ádám

“Azon kevesek egyike, aki mer javasolni, aki gondolkodik és önállóan cselekszik is! Ez nekem a legnagyobb emberi értékek egyike. És, amit készített, önmagáért beszél!”

Trambulin Színház